Vi Foreslår Å Gi Deg Ekspertkunnskap Om Smykker Du Trenger Å Vite

Det er mange anledninger å kjøpe noen et fantastisk smykke. Uansett hva anledningen måtte være, må du sørge for at du vet hvem du akkurat kjøper smykkene til. Hvis det ikke er noe for deg, husk at du handler for dem og hva de liker og ikke handler for deg selv.

Lagre noen av de mest skjøre smykkene dine til spesielle anledninger. Noen skjøre steiner som opal og peridot skal bare brukes til spesielle arrangementer og lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du vil være i stand til å ha på deg de beste delene, men det kan forlenge levetiden hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Vurder å kjøpe et lite fat. Hvis du bruker mye smykker eller bare vil ha bitene du eier i god stand, vil du sannsynligvis rengjøre det på ganske regelmessig basis. Det kan være lurt å skaffe seg en liten tommel for polering. De er rimelige og gjør en grundig jobb.

For å få et mønstret antrekk til å skille seg ut, par det med et nøytralt halskjede. Et nøytralt stykke i en komplementær tone vil forankre ensemblet ditt og få deg til å se mer koordinert ut. Prøv å velge et stykke som kompenserer antrekket ditt på en eller annen måte. For eksempel, hvis du har på deg en vintage blomstertopp, kan et moderne nøytralt halskjede gi utseendet ditt litt balanse.

Å handle etter fødselssteinsmykker kan virke enkelt, men noen måneder har mer enn en stein. Juni, oktober, november og desember har alle flere fødselssteiner. Hvis du handler for deg selv og kommer fra flere steinmåneder, kan du bestemme hvilken du liker best. Hvis du handler etter en gave, ikke vær redd for å spørre mottakeren!

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragd. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil nedbryte smaragder til det punktet at de ikke er gjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å være veldig forsiktig når du rengjør og lagrer disse edle steinene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de fort miste verdien.

Vet hva du skal spørre selgeren din. Finn ut om edelstenen du er interessert i er naturlig, syntetisk eller imitert. Naturperler koster mest fordi de har høyere kostnad for å oppnå dem. Syntetiske perler er menneskeskapte og er lettere å få tak i, så de er billigere. Imitasjoner er generelt sett billigst, men de er selvfølgelig ikke av beste kvalitet.

Når du gir smykker til en betydelig annen, bør du huske å alltid gi et smykke som passer for forholdet. Dette er fordi smykker kan feiltolkes som det virkelige motivet til personen som gir smykkene. Derfor må du velge det smykke som passer for forholdet.

Du gjorde due diligence. Du visste hvorfor og hvem du kjøpte smykkene til. Tiden og innsatsen du la i å handle var vel verdt hvert minutt å vite at mottakeren av den fantastiske gjenstanden absolutt ville elske nivået på smak og stil.