Smygtips Og Triks Smykkene Dine Fylte Deg Aldri I

Du vil se best mulig ut, og smykkene dine er en forlengelse av deg. Det er mye å lære og muligens mye falsk informasjon å avlære. Det er mange tips og triks tilgjengelig for smykker, og vi har samlet noen av de viktigste du kan bruke her i denne artikkelen.

Hvis du ønsker å kjøpe sterlingsølvsmykker på nettet, må du også kjøpe et testsett for sølvsyre. Slike sett er også tilgjengelig på nettet for under ti dollar. De gir deg en trygg måte å syreteste smykkene du mottar for å sikre deg ektheten. På denne måten, hvis du kjøper et vintage-stykke som kanskje ikke er kjennetegnet, kan du fremdeles vite at du ikke har blitt lurt.

Hvis du har metallallergi, må du kjøpe nikkelfrie smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterlingsølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke vesentlig nok til å formes ordentlig til smykker. Ofte tilsettes en annen legering som nikkel. Forsikre deg om at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfritt.

Noen ganger er det vanskelig å skille seg ut fra mengden eller finne et meningsfylt smykke. Smykkerbutikker selger vanligvis den samme typen design som viser seg å være kjedelig etter hvert. Bli fet og kjøp håndlagde håndverkssmykker i stedet. Håndlagde smykker vil alltid være en suksess på grunn av sin enestående natur. Du vil aldri se noen andre ha på seg det samme som deg, og du vil også støtte en kunstner i stedet for at et importfirma stoler på lav lønnskraft.

For å lage et enkelt, feminint utseende, prøv å legge tynne halskjeder. Det delikate utseendet til et tynt kjedehalsbånd kan myke utseendet ditt og trekke oppmerksomheten mot ansiktet ditt. Når du lager halskjeder, er det best å lage hvert lag en annen lengde, men bare bruke halskjeder med en veldig lik stil.

For å sikre at smykkene dine får deg til å se bra ut, bruk smykker som komplimenterer hudtonen din. Hvis du har en kul hudfarge, velg smykker med sølvfarge. Når du har på deg edelstener, kan du prøve perler eller juveltonede steiner. For å komplimentere en varm hudtone, bruk gullsmykker og stykker med jordfarger. Korall og turkis ser også bra ut på de med varm hud.

Diamanter er den perfekte edelstenen å kjøpe til bryllupssmykker. Skjønnheten til disse steinene er ikke bare hvordan de ser ut, men også at de kan brukes igjen til nesten enhver anledning. Lange, dinglende øreringer kan brukes til enhver dressy anledning, det samme kan et diamanttennisarmbånd.

Avslutningsvis er det best å vite alt du kan om smykkene dine, fordi når du bruker dem, viser du alle en utvidelse av deg selv. Det er viktig å ta vare på ditt eget image så vel som å ta vare på eiendelene dine. Forhåpentligvis har du lært noen viktige tips fra denne artikkelen.