Hvordan Ta Vare På Smykkene Dine?

Før du tar i bruk, bestemme om du vil at smykkene dine skal være et enkelt tilbehør eller hovedfokuset på antrekket ditt. Ved å lese denne artikkelen vil du lære å gjenkjenne forskjellen mellom god kvalitet og dårlig kvalitet. Mens emnet smykker til tider kan være litt komplisert, er disse tipsene her for å hjelpe deg med å forstå litt mer. Forhåpentligvis vil vi svare på noen av dine brennende smykkespørsmål i artikkelen nedenfor.

Det er to typer kategorier som smykker faller under. Fine smykker er smykker laget av sølv, gull eller platina og er kombinert med alle edle edelstener. Smykker klassifisert som kostyme er enhver form for smykker laget av billige metaller som bare inneholder en sølv- eller gulloverflate, samt syntetiske eller plastiske «edelstener». Begge kategoriene har sine fordeler og ulemper, og det avhenger virkelig av personlig smak og budsjett som hjelper med å bestemme hvilket du skal kjøpe.

Når du velger øreringer, test vekten i butikken. Du kan ikke – og bør ikke – prøve dem på, men det kan være mulig å fortelle deg om de er for tunge til bruk hele dagen eller bare for tunge. Tunge øreringer vil etter hvert bli smertefullt. Uansett hvor fine de ser ut, vil du ikke ha dem hvis de ikke er komfortable.

Hvis du vil kjøpe en av damene i livet ditt et smykke, men ikke vet størrelsen, er det bare å snike noe ut av smykkeskrinet hennes som hun allerede har på seg. På den måten kan du få den varen størrelse og få henne de perfekte smykkene i den perfekte størrelsen – hun vil bli helt overrasket!

For å lage et enkelt, feminint utseende, prøv å legge tynne halskjeder. Det delikate utseendet til et tynt kjedehalsbånd kan myke utseendet ditt og trekke oppmerksomheten mot ansiktet ditt. Når du lager halskjeder, er det best å lage hvert lag en annen lengde, men bare bruke halskjeder med en veldig lik stil.

HVIS du tenker på å kjøpe smykker til barnet ditt, er et sjarmarmbånd en utmerket vei å gå. Legg til en ny sjarm ved hver milepæl, for eksempel hans eller hennes første tapte tann. Når barnet ditt vokser opp, vil han eller hun ha en spesiell historie som er knyttet til hver sjarm.

Hvis du finner ut at du har på deg et armbånd fordi du bruker et klokke, kjøp et armbånd som passer til klokken din i stil og farge, og bruk det på det andre håndleddet. Armbånd er morsomme og er en av de eneste smykkene du kan se på deg selv når du bruker dem. Bruk en på håndleddet uten klokke, eller bare bli kvitt klokken din helt.

Bruk aldri smykker, spesielt gullstykker, i et svømmebasseng. Klor og andre kjemikalier som brukes til å holde bassengene rene, kan føre til rask forverring av smykkene. Forsikre deg om at du fjerner alle delene, inkludert øreringer eller andre piercinger som du ikke kan fjerne for andre anledninger.

Det anbefales å bruke denne informasjonen til ditt neste smykkekjøp. Du kan kanskje spare litt penger. Lær hvilke smykker du skal se etter, og hva tegn på kvalitet er. Å ha god smak handler om å bli utsatt for denne kunsten og bli utdannet om smykker .