Hvordan Bryr Seg Om Smykkene Dine Hjemme

Mange mennesker føler seg overveldet når de kjøper smykker for første gang. De vet at det er en investering og vil sørge for at de betaler en rimelig pris og få en kvalitet stykke smykker. Du vil også trenge å vite det grunnleggende om matchende smykker til klær, samt omsorg og vedlikehold. Følgende tips vil hjelpe deg ut.

Hvis du ønsker å begynne å samle edelsten smykker, sørg for at du gjør din forskning først. Det er viktig at du vet hva du skal se etter i spotting forfalskninger og hva du skal se etter for å identifisere ekte edelstener. Det kan også være gunstig å vite hva ulike land og områder forskjellige edelstener er urfolk til. Dette kan bidra til å avgjøre om det du ser på er ekte eller falsk.

Når du kjøper smykker på eBay, hjelper det å vite nøyaktig hva du leter etter. Det kan være tusenvis av oppføringer for en enkelt type smykker. Unngå frustrasjon ved å vite stilen og fargen du vil ha før du begynner å lete. I motsetning til en murstein og mørtel butikk, det kan ta timer å bla gjennom alt på nettet.

Prøv å bruke elementet for en liten stund for å se om det er behagelig og henger riktig. Dette vil også hjelpe deg å avgjøre om stykket er tilstrekkelig holdbar.

Ta hensyn til ansiktsformen når du velger smykker. Et rundt ansikt ser best ut med smykker som har vertikale linjer og sterke vinkler. Smykker med kurver myker de sterke vinklene til et rektangulært ansikt. Et hjerteformet ansikt er smigret av smykker som skaper bredde på haken. Et ovalt ansikt kan bære noen stil smykker.

En enkel måte å få mest mulig kjørelengde fra deg smykker er å investere i en smykker boksen. Det er lett å sette seg fast i brunst, iført de samme bitene av smykker om og om igjen, hvis smykker samlingen er en jumbled søl. En smykker boks vil få deg organisert og gjeninnføre deg i stykker du glemte du hadde.

Du bør regelmessig rengjøre sølvsmykker. Du bør ikke la det bli svart eller grått. En billig, og enkel, måte å effektivt rense smykker er å pusse brikkene akkurat som du ville dine egne tenner. Bare legg litt tannkrem på en tørr klut og gni. Rengjør på kort tid.

For å fjerne anløpe fra sølv smykker uten sterke kjemikalier, linje innsiden av en gryte med aluminiumsfolie, og tilsett fire kopper vann og en åttende del av en kopp hver av natron, salt og oppvasksåpe. Legg forsiktig alle bitene dine i væsken, og telle dem mens du går. Ta blandingen opp til en simmer i et par minutter, slå deretter av brenneren og la den suge. Hell alt forsiktig gjennom et dørslag, og legg deretter bitene på et håndkle for å tørke, telle dem mens du går.

Nå som du har noen tips å følge når du kjøper og omsorg for smykker du bør føle deg trygg og klar til å finne et flott stykke smykker. Du kan bruke tipsene gitt for å finne og vedlikeholde en nydelig smykke som er rimelig og godt utformet.